Pronájem Jednopokojový, Badian - Moalboal, Cebu City, Filipíny, Hager Road 6032 Moalboal Pob. West Calumpang

Pronájem - Cod. 43211

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 38 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2

Peter`s Ranch s 38 m2 obytné plochy a bezplatným využíváním vířivky

Tento exkluzivní apartmán se nachází v Moalboal, asi 100 km od hlavního města Cebu. V blízkosti vašeho bytu najdete spoustu skvělých nekonečných pláží a skvělých letovisek k pobytu. Tam a ve městě je mnoho restaurací a dvě velká nákupní centra. Pronájem motocyklů a automobilů je možný za přijatelné ceny. Když se vrátíte domů, určitě byste si měli odpočinout v našem malém bazénu nebo velké vířivce při příjemných 33 C. Rezervovat si u nás můžete od 4 nocí a zpočátku i na celý měsíc i déle. Nabízíme zajímavé nabídky pro dlouhodobé rezervace. Moalboal je zvláště vhodný pro přezimování.

Apartmán nabízí ubytování v Moalboal s přístupem na zahradu a vyhřívanou vířivku jacuzzi. Je vybaven klimatizací a nachází se 24 km od vodopádů Kawasan Falls. Hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi. Samotný apartmán se skládá z velké ložnice s queen size postelí pro 2 dospělé osoby a patrovou postelí 190 cm x 120 cm pro další 2 osoby. Děti do 6 let jsou zdarma. K dispozici je také 1 TV s plochou obrazovkou v ložnici a vybavený malý kuchyňský kout. Samostatná koupelna se sprchovým koutem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB