Prodat Stavební parcela, Busuanga, Palawan, Filipíny, Sitio Ocamocam New Busuanga

Prodat - Cod. 40173

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 31000 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: terra

Naše nemovitost se nachází v Ocamocam Beach - New Busuanga, jednom z rozvíjejících se turistických cílů na ostrově Busuanga. Pláž Ocamocam je nejlepší destinace, kterou najdete ve všech turistických balíčcích nabízených místními turistickými agenturami. Na letiště Coron dojedete autem za 50 minut. Povolení schváleno pro výstavbu letoviska

Jak již bylo zmíněno, již máme povolení k výstavbě letoviska. Postavili jsme 3 betonové bungalovy na vysoké úrovni, každý o velikosti přibližně 50 m2. s klimatizací, toaletou, venkovní sprchou a další samostatnou koupelnou.
Najdete zde několik obrázků z plánu bungalovu, samozřejmě máme podrobné profesionální výkresy také pro bazén, restauraci a další budovy:
Naše plážová nemovitost má více než 31 000 metrů čtverečních a skládá se z 10 částí, které jsou zcela nazvané směrem k západu slunce. Je ideálním místem pro rozvoj cestovního ruchu na vysoké úrovni. Přímo před objektem se nachází 120 metrů dlouhá pláž s bílým pískem a část malého kopce v zadní části domu. Země má spoustu zeleně, od palem, kokosových a ovocných stromů až po tropické květiny a rostliny.

Naše nemovitost je bezpochyby v privilegované poloze a je to určitě nejlepší, co lze nalézt na celé pláži Ocamocam, která je delší než 1 km. Všechny ostatní nemovitosti na pláži Ocamocam jsou menší než naše a ne jsou více k dispozici na prodej. Vlastní je převážně cizinci.

První výhoda při nákupu našeho majetku, zejména pro občany mimo Filipíny, je, že můžeme prodat celou společnost, která vlastní půdu. Díky tomu bude celý proces nákupu půdy na Filipínách mnohem jednodušší a také se převod titulů stane pouhou formalitou, protože kupující společnosti také automaticky vlastní půdu. To je zde zdůrazněno, protože proces převodu majetku může být na Filipínách velmi obtížný a časově náročný. Zkušili jsme sami sebe, jak problematické to může být. Kromě toho jsou naše majetkové tituly čisté, všechny daně jsou placeny, žádný nájemce, žádné negativní vlastnické nároky od jiných stran a můžeme jednoznačně prokázat, že pro každého, kdo má zájem o koupi náš majetek.

Druhou velkou výhodou je, že již máme plně schválený plán na vybudování letoviska. Ve skutečnosti již na našem pozemku máme 3 vysoce kvalitní betonové bungalovy vysoké kvality. Naše stavební povolení jsou 100% správná a úplná a to umožní potenciálnímu kupujícímu začít stavět resort ve stejný den, kdy koupí nemovitost. To je jistě obrovská výhoda vzhledem k tomu, že se současnou situací na Filipínách trvalo získání těchto stavebních povolení téměř dva roky velmi komplikovaných postupů v Coron i Puerto Princesa. A podle nejnovějších informací, které máme k dispozici, a díky prezidentovým nedávným rozhodnutím o udržitelnosti cestovního ruchu má kancelář DENR nyní ještě přísnější politiku týkající se vydávání těchto nových povolení. Určitě tomu můžete věřit, je to velká výhoda, která vám ušetří čas, peníze a trpělivost.

Elektrická energie a sladká voda jsou již k dispozici a na našem pozemku máme také zdroj čerstvé vody, který se během suchého období používá jako rezerva.

Na pláži je telefon a internetový signál. Máme však soukromou satelitní anténu pro naše používání internetu.

Tuto nemovitost schválil fengshui mistr, který ji nedávno navštívil jako místo klidu a bohatství.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB