Prodat Plážové středisko, Sipalay, Negros, Filipíny, sugar beach

Prodat - Cod. 26544

  • Typologie: Plážové středisko
  • Oblast: 700 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Malá obec pouhých 10 kroků od krásné "Sugar Beach" u Sipalay s jedním z nejkrásnějších moří na Filipínách pro plavání a potápění, jak je uvedeno v slavné knize "Lonely Planet", skutečná přírodní koupaliště, nejsou k dispozici žádné skály, žádné mořští ježci a absolutně žádný medúzy.

Ideální řešení pro ty, kteří chtějí změnit svůj život a žít v místě obklopeném přírodou, s čistým vzduchem a vodou, bez hluku z dopravy a sladký zvuk vln v noci.



Je také možné vytvořit více místností 2 a vytvořit strukturu nabízet služby restaurace lidem pobývají v jiných střediscích.

Nemovitost má celkovou plochu 700 hodně metrů čtverečních s možností vybudování další místnosti nebo penziony.

V současné době se skládá ze 4 samostatných pokojů, každý pokoj má vlastní koupelnu a teplou sprchu. Všechny pokoje mají klimatizaci, a navíc má největší pokoji je také TV s DVD přehrávačem a mini ledničkou. 2 pokoje jsou blízko u sebe a mají společnou verandu.

V kuchyni je rozdělena do dvou místností a sousedit s tím je jídelna. V kuchyni je celkem šest plynových hořáků a troubou, tam je také chladničky a mrazničky.

Na zahradě 2, altán, které jsou vybaveny 2 lehátka, lehátky, slunečníky a houpací sítě. To má 5 kokosové nosné stromy, calamansi strom a dobře udržovaná zahrada.

Dům má vlastní hlubokou studniční vodu.

Sugar Beach je více než 1 km dlouhá a je pláž, kde můžete vidět nejkrásnější západ slunce. Sipalay je oblast, která nabízí mnoho turistických zajímavostí; tam je asi 30 potápěčských lokalit v okolí, včetně japonského vraku v průběhu druhé světové války, a ostrovů jako jsou krásné Danjugan Island.

Podél pláže je 10 středisek s restaurací a jiné, které jsou ve výstavbě, tam jsou také dva potápěčské centrum a hospoda s živou hudbou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB