Prodat Vila, Boracay, Akhlan, Filipíny, San Jose Island

Prodat - Cod. 30597

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 206 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Vybavení:
Prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, německý kuchyňská linka se spotřebiči Siemens, balkon / terasa, koupelny se sprchou / vanou a teplou vodou, soukromým bazénem, ​​garáže, přírodní kamenné podlahy, zahrada, měnič klimatizačních jednotek, poplašný systém, dvojitá okna, vysoce kvalita Grohe koupelnové armatury, 100 Mbit / s připojení k internetu.

Popis objektu:
Tento vynikající vila má otevřený obývací a jídelní část s integrovaným kuchyní kromě čtyřmi ložnicemi. V hlavní ložnici se může pochlubit vlastní koupelnu s vanou a sprchovým koutem, stejně jako šatna. Ostatní tři ložnice mají společnou koupelnu, která také má sprchový kout a vana. Kromě toho má vlastní vchod vede do malé místnosti s vlastním sociálním zařízením, který může být použit jako pokoj pro hosty nebo jako ubytování pro služku. Kromě toho, komora a host WC jsou také k dispozici. Všechny čtyři ložnice, stejně jako obývací pokoj a jídelna mají přímý přístup na terasu s jeho 50 metrů čtverečních bazénu. Můžete si koupit vilu s pozemkem začíná od 900 metrů čtverečních, protože soukromý 50-metr čtvereční bazén a prostorná terasa jsou také součástí majetku.

Středisko:
Boracay Heights Resort je integrovaná sportovní a rekreační středisko v blízkosti Boracay Island. Luxusní resort 5-hvězdičkový se rozkládá na ploše 88 hektarů a nabízí soukromé rezidence s vil a apartmánů, 100 pokoji hotelu, stejně jako 18-ti jamkové mistrovské golfové hřiště. Takzvaný obec je ústředním bodem resortu a nabízí dětský klub, mini market, obchody, restaurace, stanice první pomoci s lékárnou, zásuvky pronájmu vozidla, potápěčské centrum, lodí pujcovna výstupní stejně jako naše malé středisko kaple. To resort najdete náš sportovní centrum s tenisový kurt, squash, badminton a fitness centrum. Můžete si také odpočinout v našem lázeňském Zen zahrady. Z náhorní plošině, že výhled na křišťálově čisté vody moře jsou úchvatné. Náš plážový klub nabídnout širokou škálu bazénů, ledová jeskyně, plážový bar a restaurace.

Naše nemovitosti jsou vybaveny všechny moderní vymoženosti, které odpovídají požadavky i těch nejnáročnějších majitele. Všechny nemovitosti jsou vybaveny open plan vybavená kuchyň - "Made in Germany". Mezi další vlastnosti patří přírodní kamenné podlahy, dvojité sklo, koupelnové armatury od GROHE, poplašný systém a teplou vodu. Kromě toho resort má svůj vlastní systém úpravy vody s kvalitou pitné vody, ultra-rychlý internet na 100 Mbit / s, stejně jako jeho vlastní bez přerušení napájení se záložní systém.

Vyberte si mezi bytě s komunálním bazénem a vily s vlastním bazénem. Apartmány nabízejí 1-3 a vilách 2-5 ložnice; vily jsou k dispozici v 10 různých provedeních a mohou být kombinovány s různými velikostmi vlastnictví.

Můžete si také zakoupit vlastnosti jako investici. V takových případech jsou vlastnosti jsou pak řízeny a pronajaté našeho manažerského týmu hotel.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB