Prodat Domek, Panglao, Cebu City, Filipíny, Bolod, Panglao Bohol

Prodat - Cod. 25016

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 68.600 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

SUNSHINE VILLAGE Panglao
Život v ráji Nyní cenově!
Panglao první Lifestyle & Retirement Village postavena tak, aby mezinárodní normy je nyní ve výstavbě. Limited bezúročné in-house financování po dobu 5 let jsou k dispozici na vybraných nemovitostí. Prosím navštivte naše webové stránky http://panglaosunshinevillage.com/ pro další informace o celém projektu. Předchozí dokončené projekty developera lze vidět na http://panglaopoolside.com/index.php/en/ který vykazuje podobné vlastnosti. Pokud hledáte pro tropické domově důchodců, tropický životní styl bází nebo investice pronajmout, Sunshine Village je místo. Living In Paradise je nyní cenově Panglao Island se rychle stává vedoucí ostrov na Filipínách pro cestovní ruch a obytné vypořádání, díky své kráse, přírodní zajímavosti, aktivity a snadný přístup do velkých měst. Pro osoby, kteří chtějí strávit svou zaslouženého odpočinku na slunci a teplo krásném prostředí, nehledejte nic jiného.

V obci se bude také supermarket, kadeřnictví & lázně, restaurace a prádelna. Vysokorychlostní internet, TV se satelitním příjmem, záchranný systém pomoci volání a interní a externí kyvadlová doprava. Lékař a kojící možnosti budou k dispozici také in-house měli byste je potřebovat.

-------------------------------------------------- ---

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB