Prodat Domek, Calamba, Batangas, Filipíny, Phase 1, Block 24, Lot 8, Ridgeview Estates, NUVALI, Canlubang, Calamba, Laguna, Philippines

Prodat - Cod. 26461

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 97 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

To hodně a 4-ložnice jednotka se nachází ve fázi 1, Block 24, Lot 8, Ridgeview Estates, Nuvali, Canlubang, Calamba, Laguna, Filipíny. Tento 2-patrový dům je nově postaven, který byl dokončen v loňském 2.015 4. července je připraven k nastěhování. Avida Land Corporation má záruku: 1 rok pro nainstalované příslušenství a provedení; a 15 let pro konstrukce. Pozemek plocha je 164 m². Dům plocha je cca 97 m². Úroveň přízemí je přibližně 0,60m nad úrovní pěší chodník před ní.

Přístupné od východu přes pěší chůze a od jihu přes parkoviště šarže, vstup veranda pokrývá hlavní vstupní dveře, které vedou do chodby. Chodba z hlavní vstupní dveře vedou: na pravé straně, na skladu, schodiště vede do 2. patra; napřed do obývacího pokoje a jídelny; a na levé straně vede do kuchyně, servisní ložnice, WC a vanou. Schodiště vede do 2. patra haly, z níž: na levé straně je 2. WC a vanou; na pravé straně je hlavní ložnice s balkonem s výhledem na východ slunce; a dále do budoucnosti jsou dvě ložnice. Je zde prostor pro kapesní zahradě 2 mtrs x 17 MTR na severní straně a další z 3 MTR x 5mtrs na frontě.

Ridgeview Estates je 26 ha obytné oblasti. Je to jeden z bytových vesnic Avida Land Corporation, vývoj, který je pod vedením a podporu mateřské společnosti, Ayala Land Incorporated. S více než 50 let zkušeností v oblasti vývoje nemovitostí, Ayala Land Incorporated je přední realitní developer na Filipínách. Ridgeview Estates je řízena Ayala Správa nemovitostí Corporation, aby bylo zajištěno, že kvalita vesnice a co obsahuje prvotřídní bude vždy udržet. To má 24-hodinová přísná bezpečnostní opatření. To má 2 hektarů, široký náměstí je to s nejužší šířka v 17 metrů, a to je největší šířka v 47 metrů, posuvné ve středu a téměř délka obce. To je naplněné trávou, obklopené svěží keři a střídají s strom-lemované trávníky, které umožňují jízdu na kole, jogging, a další outdoorové aktivity. Na jednom konci náměstí je hřiště, včetně basketbalové hřiště. Na druhém konci je klubovna s bazénem a správy vesnice kanceláři.

Na 4 kmtrs, Ridgeview Estates je nejbližší z vesnic Avida Land do obchodního centra NUVALI- Solenad. Je to jeden z bytových vesnic v rámci integrovaného a smíšený-použití 2290 hektar estate- NUVALI. NUVALI byl vyvinut pro ekologickou sustainability- budoucí centrální obchodní čtvrti, v spojení s přírodou. Kromě obytných vesnic v rámci NUVALI, jsou: tři školy; obrovský obchodní centrum; kanceláře; rekreační zařízení, jako je například Seda hotelu; bohatá zeleň a parky; cyklotrasy; NUVALI Lake; Republic Wakepark; sportoviště; a volně žijících živočichů a ptačí rezervace. Ridgeview Estates, na 4 kilometry, je nejbližší Avida Village na Solenad, obchodní centrum NUVALI.

Vzdálenosti NUVALI od: Central Business District Makati je 40 km; Central Business District Alabang, Muntinglupa je 25 km; Jižní Luzon dálnice (sLex) přes Santa Rosa Exit je 10 km. Je přístupný z Manily a dalších městských center prostřednictvím Slex prostřednictvím těchto výstupů: Mamplasan (soukromý přístup); Santa Rosa; Malitlit; Silangan; a Canlubang. NUVALI má terminál veřejné dopravy se nachází v, který je v rámci vlastní obchodní centra, Solenad 2. Má autobus, jeepneys, elektrické džípy, a raketoplány služeb.

NUVALI je 46 kilometrů od mezinárodního letiště v Manile. Je to 6 km od svatého Jana Boska Parish, Santa Rosa, a 3 km od St Joseph pracovníka Parish, Canlubang, Calamba. Je to 7 km od jižní Luzon nemocnice a zdravotní centrum, Santa Rosa a 23 kilometrů od asijské nemocnice a zdravotní centrum, Muntinlupa. Je to 7,8 km od Laguna Techno Park, Biñan, Laguna. Je to 9 km od St Scholastica College, Westgroove a 33 km od University of the Philippines, Los Banos, Laguna.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB